Programa
Odette Tellería

‘De mi playa a tu playa’

Gent de Cuba, Canàries, Mallorca i Barcelona se sumen en aquest projecte d’Odette Tellería, tots amb un doble denominador comú: l’amor per la música i la costa. Ens convidaran a anar a ‘un altre ritme’, l’illenc, en un concert inèdit creat per a l’ocasió, De mi playa a tu playa.

Odette Tellería es va formar musicalment a Cuba, on va començar la seva carrera al Coro Nacional de Cuba fins al 1991, quan va fundar el quartet vocal femení a capella GEMA 4. Al llarg de la seva vida artística amb el quartet ha compartit escenaris de festivals de jazz amb figures com Eddie Palmieri, Irakere, Hernán López-Nussa, Celia Cruz, Tito Puente, Vocal Sampling, Ramón Valle, Ibrahím Ferrer i Omara Portuondo, Peret o Moncho. Ha realitzat diverses gires pels Estats Units (va obtenir la 4ª posició a la llista Billboard), França, Espanya, Suïssa, Puerto Rico, Alemanya i Japó, entre d’altres.

També ha col·laborat als espectacles Germanies Jocs amb Lluís Llach i realitzat diversos treballs discogràfics, com Calle Latina (José Feliciano), Trópico (Tony Expósito), Boleros (Dyango),  Beatles Chillout (B/N Music),  Jazz Chillout (B/N Music) i Buenavista Club Social (Ibrahim Ferrer), entre d’altres. En l’actualitat compagina la seva faceta d’artista amb la de professora de tècnica vocal al Taller de Músics.

Odette Tellería, veu
Martí Zapata, piano
Raquel Molinero, veu i guitarra
Amaia Miranda, guitarra
Curro Gálvez, contrabaix
Ramón Díaz, bateria

Invitada:
Nelsa Baró, piano

octubre
29
20
Carrer de la Cendra, 24
Barcelona