Programa
Néstor Giménez Quartet

‘Why not?’

La música de Néstor Giménez té a veure amb el seu background jazzístic, però no és jazz. Té a veure amb el seu background rockero, però no és rock. Why not? és el seu primer treball discogràfic, on agrupa grans músics de l’escena catalana per trobar un punt en comú entre la composició i la improvisació, entre el rock i el jazz, entre la raó i la intuïció.

Néstor Giménez: piano
Gabriel Amargant: saxo
Vic Moliner: contrabaix
Joan Terol: bateria

Néstor Giménez es considera creador i músic. A més del seu primer treball discogràfic Why not?, actualment també podem gaudir de les seves creacions a Consagració, un projecte propi fruit d’un encàrrec de L’Auditori de Barcelona i basat en l’obra d’Igor Stravinsky.

Però aquesta és només una petita mostra del currículum de Néstor Giménez. Aquest jove músic ha format part del grup STN!, amb el qual ha enregistrat dos discos i ha compartit escenari amb artistes com Joan Colomo, Núria Graham, Carles Dénia i Ernest Crusats (La iaia), entre d’altres. També ha format part de diverses orquestres, ha actuat arreu de Catalunya i l’Estat espanyol, ha enregistrat la banda sonora de la pel·lícula 7 pasos y medio i ha rebut dos premis en reconeixement a la seva tasca com a compositor: el primer premi de composició de l’International Composition Contest del Silesian Jazz Festival 2015 i el primer premi al Compositor de l’Any 2015 per l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya. A més, Néstor Giménez és professor al Taller de Músics Escola Superior d’Estudis Musicals i de l’Institut del Teatre.

octubre
21
20
Carrer de la Cendra, 24
Barcelona