Programa
Júlia Colom

‘Llambreig’

Quan la foscor guanya la claredat i la nit s’imposa, la mar llambreja, i petites espurnes vives i lluminoses pugen des de les profunditats del mar mentre l’aigua es remou.

Després de cantar versions dels sons que més li agraden, amb 19 anys Júlia Colom llança Llambreig i s’estrena com a autora de les seves pròpies cançons, clares, fulgents i subtils melodies envoltades de Mediterrània. Temes que miren cap a dins i cap a fora, amb llums i ombres com el mar que llambreja, primeres fites d’un camí nou que comença.

Júlia Colom: veu
Joan Arto: guitarra
Jordi Gaspar: contrabaix
Glòria Maurel: bateria

Júlia Colom (Mallorca 1997) comença a sentir l’imant de la música des de molt petita. Amb 6 anys inicia classes de flauta travessera amb Nieves Paredes. Paral·lelament forma part de la Coral Universitària de les Illes Balears i del Cor del Teatre Principal de Palma. Als 15 anys rep classes de veu de Catalina Moll i veu clar que vol dedicar els seus esforços a aquesta passió. Comença a fer concerts per tota l’illa i el feedback amb el públic és tan positiu que el 2015, amb 17 anys i amb ganes de créixer musicalment, decideix establir-se a Barcelona. Allà estudia el Curs d’Orientació als Estudis Superiors de Jazz i Música Moderna del Taller de Músics amb Rubén Fernández i un any més tard inicia els Estudis Superiors. En 2017 emprèn Llambreig, un projecte al qual incorpora cançons pròpies i que es va estrenar a El Born Centre Cultural el març del mateix any.

octubre
25
20
Carrer de la Cendra, 24
Barcelona