Programa
Funkystep & The Sey Sisters

Funkystep & The Sey Sisters presenta oficialment a Barcelona i dins el Connexions el seu primer disc llarg i amb temes propis, A matter of funk.

El projecte Funkystep neix al 2006 en format de septet amb l’objectiu de retre homenatge als grans artistes de la música negra i comença a recórrer gran part de la geografia catalana, destacant l’actuació al Voll Damm Festival de Jazz de Vic. Al 2009, la banda incorpora Kathy i Yolanda Sey, les dues germanes de la cantant original Edna Sey, passant a oferir un espectacle més centrat en la veu, amb unes coreografies molt expansives i un repertori de soul, groove i funk.

Amb aquest format, al 2012 enregistren el seu primer EP i continuen girant per festes majors, sales i festivals, guanyant adeptes per allà on van, destacant les actuacions al Poble Espanyol i la sala Luz de Gas de Barcelona, el Black Music Festival de Girona, el Jazzhivern d’Andorra i portant el seu espectacle a fora de Catalunya, concretament a Madrid i a Toledo.

Amb el temps, el projecte ha anat madurant fins que al 2015 decideixen llançar-se a l’aventura de compondre i enregistrar un disc de temes propis, i després de molts assaigs i una feina intensa entren al Sol de Sants Studio per enregistrar el disc sota la producció dels especialistes en música negra Mike Mariconda i Marc Tena. El resultat és un disc amb 13 temes ben elaborats, amb lletres amb missatge positiu i una producció molt acurada, un disc eclèctic on es poden escoltar diferents gèneres de la música negra. A matter of funk (RGB suports, 2016) surt al mercat el setembre del 2016 i és presentat dins el marc del MMVV de Vic.

A matter of funk és un disc que desprèn positivisme, parlant sobre l’amor, la llibertat, la importància de viure el moment, gaudir de la vida i de la força de la música, de la necessitat de ser un mateix per afrontar els reptes de la vida. El disc conté una sola versió, del tema “Why am I treated so bad” de The Staple Singers, un tema en que es reivindiquen els drets socials dels negres, i que era un dels temes preferits del Dr. Martin Luther King, i també dos temes en català.

Edna Sey: veu
Kathy Sey: veu
Yolanda Sey: veu
Guillem Plana: guitarra
Guillem Soler: teclats
Pol Padrós: trompeta
Albert Bartolomé: saxo
Enric Puigdesens: baix
David Viñolas: bateria

octubre
15
21
Carrer Nou de la Rambla, 111
Barcelona
Comprar entrada ( 11€/14€ )