Festival

El cicle de diàlegs musicals a Barcelona arriba aquest any a la sisena edició amb més d’una desena de propostes en dos espais diferents de la mà del Taller de Músics. En total, seran 18 concerts que es podran veure entre el 5 i el 31 d’octubre als dos espais de la Sala Apolo i al Taller de Músics 24. Un any més el festival continua amb el seu esperit de ‘connectar’ músiques i propostes, i per això presentarà nombroses produccions inèdites d’artistes consolidats d’alt nivell amb altres propostes emergents i descobertes, moltes provinents dels joves talents del Taller de Músics.

A la Sala Apolo veurem el nou projecte de Maika Makovski, CarMenKa, al qual hi participaran Paula Domínguez, Pau Lligadas i Jordi Fornells. També destaquen les connexions interculturals entre Mazoni i l’Istanbul Street Ensemble, i entre la cantaora Rocío Márquez i el violinista de gamba Fahmi Alqhai. Raúl Rodríguez ens mostrarà el seu disc acabat de publicar, La Raíz Eléctrica, i ens donarà a conèixer un nou instrument, el tres elèctric. The Gramopohone All Stars Big Band ens portarà el seu nou disc ple de ritme amb la vista posada a les illes del Carib, i Javier Ruibal unirà les cordes de la seva guitarra a les d’un quintet de cordes del Taller de Músics creat per l’ocasió. El cicle també inclourà algunes propostes marca de la casa, com són l’estrena de Big Ensemble Taller de Músics amb Improvisacions amb La Història d’un Soldat d’Igor Stravinsky, TotalMusicLab i Young Effervescence Big Band, que estrenarà una proposta basada en l’obra de Tarantino.

A banda dels concerts a la Sala Apolo, el festival Connexions també portarà propostes al Taller de Músics 24 a càrrec dels joves talents del Taller de Músics.