Programa
Branca Santa

Trompes d’assalt

 

De les Balears sempre n’han sortit grandíssims artistes, com és sabut. Però no és exagerat afirmar que ens trobem davant d’una generació extraordinària. Des del jazz fins a la cançó d’autor, passant per tots els sons que hi puguin cabre en aquest petit racó del Mediterrani, Branca Santa és una altra clara il·lustració d’aquesta estratosfèrica inquietud que, poc a poc, va consolidant-se en la realitat de les illes.

Branca Santa, més que una banda però, és una matriu o un mapa des d’on es pot explicar gran part de l’explosió artística que s’està vivint a Mallorca i que esquitxa de ple Barcelona.

Músics de diferents procedències, tots ells irrepetibles, per fi junts vibrant el mateix uníson. Al final, un grapat d’amics enyorats trobant-se en un estudi de gravació per celebrar l’amor que els uneix tot improvisant música com si no hi hagués demà. És a dir, fent allò que més els agrada, en total llibertat i a la vegada deixant una foto de família històrica pel record.

Amb l’experiència audiovisual sempre en primer pla, aquestes improvisacions han esdevingut finalment cançons enormes plenes de matisos i textures que transpiren sensibilitat i brutalitat a parts iguals. Música negra, blanca… sabors d’aquí, d’allà… Tretze músics i un artista visual deixant-se anar, generosos, agermanats pel respecte mutu, abraçats en el caliu de la tribu i fent pinya en front d’aquest món malalt cada dia més individualitzador.

Finalment desembarquen les trompes d’assalt!

Roger Pistola: veu i guitarra
Xarim Aresté: veu i guitarra
Pep Garau: trompeta
Tomeu Garcias: trombó
Miquel Gayà: trombó
Miquel Àngel Rigo: saxo
Josep Munar: guitarra
Jordi Àlvarez: guitarra i veu
Llorens Barceló: hammond
Ricard Sohn: teclats
Esteve Huguet: bateria
Teo Salvà: bateria
Pep Lluís Garcia: percussió
Joan Garau: imatge

 

Amb el suport de:

octubre
20
21
Carrer Nou de la Rambla, 111
Barcelona
Comprar entrada ( 11€/14€ )