Programa
Alfred García

‘Inblack Trio’

En aquesta proposta Alfred García presenta el seu nou format acústic i primer projecte de jazz. A Inblack versiona grans estàndards de jazz i soul amb els seus instruments, la veu i el trombó, flanquejat pel guitarrista Isaac Romagosa i el pianista Pol Álvarez.

Alfred Garcia: veu i trombó
Isaac Romagosa: guitarra
Pol Álvarez: piano

La seva família – actors, músics, periodistes, escriptors…- van ser els ingredients que van crear l’artista Alfred García. Format a la Unió Filarmònica del Prat i al Taller de Músics Escola Superiors d’Estudis Musicals, va autoeditar amb només 15 anys el seu primer disc, Beginning, i amb 17 va enregistrar el primer single, “She Looks so Beautiful”, de la mà de La Capsa, compost per ell i produït  pel músic argentí Esteban García, amb el que va guanyar un premi al festival Cara B. Als 18 anys va compaginar estudis amb la seva participació al programa musical La Voz, on va tenir l’oportunitat de cantar, entre altres, el seu single “She Looks so Beautiful”.

Ha tingut l’oportunitat d’estudiar amb grans músics de jazz com Raül Reverter, Xavier Casademunt, Tom Johnson, Odette Tellería, Ramón Civit, Laia Vallés o Ricky Sabatés. També ha rebut masterclasses i reconeixements de grans artistes com Zalón, Jamie Cullum, Becca Stevens, Patt Martino, Macy Gray, Buena Vista Social Club, entre d’altres. Actualment, la música i el cine han portat Alfred García a participar com a compositor a bandes sonores de pel·lícules i escriure, dirigir i compondre la banda sonora del seu propi llargmetratge, el qual està previst que s’estreni el 2018.

octubre
14
20
Carrer de la Cendra, 24
Barcelona