Programa
A Contra Blues & Tote King

A Contra Blues, una de les millors bandes del panorama europeu actual, es troba a l’escenari amb Tote King, un dels MC’s més famosos de l’escena andalusa i espanyola de tots els temps. Junts oferiran un xou ple d’energia i dinamisme, barrejant blues i hip-hop d’una manera única i contundent. Per separat ja els coneixem i no ens deixen indiferents. Junts encara no sabem què ens poden oferir, però està clar que serà l’oportunitat de gaudir d’una nit excepcional. El xou està assegurat.

A CONTRA BLUES són vitalitat, audàcia i compromís. Aquesta formació consolidada dins l’escenari del blues ja suma deu anys de carrera musical, cinc treballs discogràfics i més de sis-cents concerts. Des del seu debut no han parat de viatjar i de tocar als més variats escenaris; començant als carrers de Barcelona fins arribar als grans festivals europeus, com Sierre Blues Festival (Suïssa), el Festival Internacional de Blues de Cazorla, el Benicàssim Blues Festival, Notodden Blues Festival (Noruega) i el Festival Blues Barcelona. Després de A Contra Blues (2008), A Contra Blues II (2010), En vivo (2012), Chances (2013), R&B. Rarezas y Blues (2015) i diversos guardons, la formació prepara un nou treball per celebrar el desè aniversari.

TOTE KING és un dels grans referents del rap a l’Estat juntament amb noms com La Mala Rodríguez, Nach Scratch o SFDK (del qual en va formar part com a corista). Amb una trajectòria de més de quinze anys, un discurs i estil particulars, Tote King ha format part de diverses formacions i també ha publicat una desena de treballs en solitari. 78 és el seu darrer àlbum, publicat el passat 2015, i on el raper s’acosta a altres gèneres com el rock o el flamenco.

octubre
16
20
Carrer Nou de la Rambla, 111
Barcelona
Comprar entrada ( 11€/14€ )